Finance and Administration Employee
PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“WAAR JIJ DENKT AAN POPCORN, DENK IK AAN DE CIJFERS ERACHTER"

Het script

Stel je voor… Je bent Finance and Administration Employee en jouw missie is om de film draaiende te houden. Waar de meesten denken aan de geur van popcorn, denk jij aan de leverancier waarvan zojuist de factuur binnenkomt. Zodra die afgehandeld is, duik je in de maandrapportage. Je ziet een afwijking, brengt deze aan het licht en samen met je collega’s wordt het mysterie opgelost. The show can go on.

De Casting

Is jouw tweede taal die van cijfers? Gaat jouw hart sneller kloppen van een kloppende balans? Droom jij van werken in de magische wereld van film? Als je jouw rol met passie en enthousiasme kunt vertolken, dan voel je je echt thuis bij Pathé.

Ervaring; je hebt HBO-niveau op bedrijfseconomisch of financieel administratief vlak en 1-2 jaar relevante ervaring

Proactief; je hebt een sterke intrinsieke motivatie om continu zaken te verbeteren

Communicatief; je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels

Kritisch; je hebt een kritische en accurate werkhouding

De auditie

Het Finance team is op zoek naar een financiële superheld. Elke dag werkt het team hard aan het soepel laten verlopen van de financiële administratie en speelt daarmee een belangrijke rol in het succes van Pathé. Ieder heeft daarin een eigen rol en aan jou de taak om een financieel steentje bij te dragen. Zo zorg je bijvoorbeeld dat vertrouwelijke managementinformatie wordt opgesteld, en op de juiste plek terecht komt. Rekeningen betaald, rekeningen verstuurd, administratie bijgewerkt? Missie geslaagd!

Slideshow image
Jouw rol

In jouw rol als Finance and Administration Employee neem je zelfstandig delen van de financiële administratie op je. Zoals het administratief verwerken van verkoopfacturen en actief debiteurenbeheer. Je houdt tussenrekeningen bij, verricht memoriaalboekingen, en stelt rapportages op. Ook beantwoord je vragen en verzoeken vanuit de organisatie en ontferm je je over het relatiebeheer met debiteuren. Als je iets ziet in het proces dat beter kan, dan kaart je dat aan en werk je samen met je collega’s aan optimalisatie.

Slideshow image
Jouw karakter

Je hebt een ondernemende instelling, bent bedreven in het houden van overzicht en kan zelfstandig en secuur te werk gaan. Je geniet van het optimaliseren van processen om de financiële administratie nog soepeler te laten verlopen. Samen met je collega’s vorm je een sterk team. Je hebt je eigen kracht, maar kan die ook bundelen met je team om tot een nog beter resultaat te komen.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info