Manager IT (39 uur) (m/v)

Als Manager IT rapporteer je aan de Director IT en geef je dagelijks operationeel leiding aan een gedreven team van IT specialisten. Je team is opgebouwd uit applicatiebeheerders (5), servicedesk medewerkers (2) en een testspecialist (1). Daarnaast zorg je voor een goede relatie met diverse IT leveranciers en je zorgt voor de juiste aansturing van deze partijen.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de continuïteit van de afdeling IT en  speel je zelf als meewerkend voorman een belangrijke rol in alle processen. 

Het domein waarop je actief bent is breed. Namelijk IT infrastructuur, werkplekbeheer, end-user support, functioneel en technisch applicatiebeheer, narrowcastting, software development, quality & control, security en service level agreement management. 
 

WAT DOE JE ALS Manager IT (39 uur) (m/v)?

In nauwe samenwerking met de Director IT en het team ben je verantwoordelijk voor de gehele IT operatie voor alle 25 bioscooplocaties en het hoofdkantoor binnen Pathé Nederland. Het doel is de continuïteit te waarborgen zodat processen en systemen optimaal functioneren met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Je werkt aan een verdere solide inrichting en professionalisering van beheerprocessen.
 
Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid door het effectief inzetten en optimaliseren van alle in gebruik zijnde IT binnen Pathé.
 
Je bent van nature een leidinggevende die het team verder wilt brengen. Je coacht, inspireert en motiveert het team om de kwaliteit en kennis continue te verbeteren. Je bent graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en je denkt graag vooruit.
 
Je werkt met IT leveranciers aan het verbeteren van de dienstverlening en zorgt voor een goede aansluiting op de bedrijfsprocessen van Pathé. Daarnaast beoordeel je kritisch en toetst de leverancierscontracten en SLA's.
 
Je werkt als meewerkend voorman mee in de dagelijkse (applicatie)beheerwerkzaamheden en specifiek richt je je op het beheer van het online platform.
 
Je draagt zorg voor een optimale informatiebeveiliging en bewaakt het IT Control Framework en draagt zorgt voor naleving van procedures en toetsing van de verschillende (risico)beheersmaatregelen.
 
Je bent het eerste escalatiepunt bij operationele verstoringen en problemen.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS Manager IT (39 uur) (m/v)?

Pathé biedt jou een werkomgeving waarin vol passie en enthousiasme wordt samengewerkt om de beste resultaten te halen.
 
Om als Manager IT aan de slag te kunnen dien je te beschikken over:
 

  • Je hebt WO/ HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de ICT richting
  • Je hebt sterke analytische en conceptuele eigenschappen
  • Je hebt passie voor het vak, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je hebt gedegen kennis van online applicatie architectuur (API/ Webservices, XML)
  • Naast je leidinggevende en coachende vaardigheden ben je gericht op resultaten en kwaliteitsverbetering
  • Je hebt ervaring met managen van externe IT leveranciers
  • Je bent in staat om op verschillende niveaus (operationeel, tactisch en strategisch) te communiceren en kunt hier snel tussen schakelen
  • Je werkt zelfstandig, je voelt je thuis in een dynamisch en succesvol bedrijf en gaat een uitdaging niet snel uit de weg
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met IT in een retail omgeving.


Geïnteresseerd in deze baan? solliciteer