Internal Auditor (39 uur) (m/v)

Als Internal Auditor draag je bij aan de signalering en beheersing van risico’s en fraude binnen Pathé. Je hebt een adviserende rol waarin je stimuleert tot inschatting en monitoring van deze risico’s. 

WAT DOE JE ALS Internal Auditor (39 uur) (m/v)?

Samen met de Manager Risk and Compliance ontwikkel je instrumenten om risico’s voortvloeiend uit de (bedrijfs-) processen te signaleren en te beheersen.
 
Je adviseert en informeert management en medewerkers over risicobeheersing. Om dit te kunnen bereiken ben je in staat om met alle afdelingen en lagen in de organisatie te schakelen.
 
Je ziet, samen met het management, toe op de naleving van specifieke risico beperkende procedures. Ook ondersteun je bij het coördineren en bewaken van procedures van verschillende afdelingen zodat procedures met elkaar in overeenstemming zijn en risico’s afdoende worden beheerst.
 
Door het uitvoeren van hoofdkantoor- en theateraudits (25 locaties in Nederland) draag je bij aan de toetsing op de naleving van beleid en procedures. 
 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS Internal Auditor (39 uur) (m/v)?

Om als Internal Auditor bij Pathé aan de slag te kunnen dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:
 

  • Samenwerking, adviseren en continue ontwikkeling zit je in de genen;
  • Opleiding op minimaal HBO+ niveau in de richting van administratieve organisatie (basiskennis boekhouden/belastingen) en controleer;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij één van de big4 organisaties
  • Bij voorkeur ervaring met  (IT) audits, accountantscontrole en het beheersen van control frameworks;
  • Kennis van risicobeheersing;
  • Zelfstandig, analytisch en zorgvuldig.


Geïnteresseerd in deze baan? solliciteer