"Wij laten zien dat Pathé zoveel meer is dan film"

Meet B2B
Genre: Superheroes

Wij zijn een superhelden-film vol actie en korte deadlines. Zoals The Avengers hebben we allemaal een aparte functie en eigen kwaliteiten, maar werken we gezamenlijk aan één missie: de ultieme beleving van de bezoeker.

De Rol:
Uniek

Twee kwaliteiten die je absoluut dient te bezitten om bij B2B aan de slag te gaan is: servicegerichtheid en flexibiliteit. Je bent altijd op zoek naar oplossingen en je kan je gemakkelijk aanpassen aan veranderende situaties.

Het Team:
Business

De afdeling werkt omdat we allemaal een eigen persoon zijn met unieke kwaliteiten die samen een heel goed team vormen. We moeten écht aanvullend aan elkaar zijn. We hebben allemaal onze rol als superheld, met verschillende taken maar met één gezamenlijk doel: het beste zakelijke event neerzetten.

B2B:
The Movie

De superhelden van B2B worden opgeroepen in de strijd tegen de uitdagingen van een zakelijk event. Zij laten zich gelukkig niet uit het veld slaan en zorgen er met inzet van ieders superkracht voor dat de missie slaagt: Het neerzetten van een top event!

B2B
The Cast

B2B, The Movie heeft een diverse cast aan superhelden. We nemen ze één voor één met je door:

  • Anne wordt gespeeld door Ann Hathaway in the Devil wears Prada - de top assistant die alle touwtjes in handen heeft.
  • Jelle wordt vertolkt door Q van James Bond - zonder dit technische vernuft is het team lang niet zo sterk.
  • Caroline wordt vervuld door Jennifer Lopez in the Wedding Planner - alle ballen worden hooggehouden en zorgt voor de mooiste dag in iemands leven.
  • Kyra wordt gespeeld door Reese Witherspoon als Elle Woods in Legally Blond - als powervrouw laat zij zien dat je met een juridische achtergrond er op en top uit kan zien.
  • Max wordt vertolkt door Simon Pegg als Benji in Mission Impossible - de grappige techneut die met zijn ondersteuning zorgt dat de klus wordt geklaard.