The cast

Een filmpje pakken met...

The cast
Blog Mary van de Kerkhof

Wil jij weten hoe Mary het werken bij Pathé ervaart en welke mogelijkheden er allemaal zijn?

Check de blog van Mary
Memory Emma

"Kerst is de drukste periode van het jaar. Alle warme kerst films worden dan in de bioscopen gedraaid en de bezoekers kijken er naar uit om met hun Starbucks chocomelk bij ons film te kijken.

Voor de medewerkers is dit net zo leuk want veel drukte betekend werken met een groot team. Tijdens de dienst word er heerlijk eten en drinken geserveerd dat altijd op gaat. Na afloop, als alle bezoekers de films hebben afgekeken, het pand hebben verlaten, al de popcorn en nacho’s warmers zijn schoongemaakt en alles klaar is voor de volgende dag, sluit het team af met geweldige kerst liedjes.

Elk jaar is het feest en elk jaar kijk ik er naar uit."

Memory Nolan

"Mijn leukste herinnering aan Pathé is als er net een grote film uit is gekomen in Imax en de zaal helemaal vol zit, zoals bij Oppenheimer en Avengers Endgame. 

Dan sta je met al je collega’s klaar om samen als een team iedereen een fijne dag te wensen en de zaal schoon te maken. Om op tijd klaar te zijn met het schoonmaken van een uitverkochte Imax zaal geeft veel voldoening.

We staan altijd met een groot team als het zo druk is, wat extra gezelligheid geeft met de leuke collega’s van Pathé."

Memory Maike

"Mijn leukste herinnering bij Pathe, was tijdens de Pathé Oscars. Een jaarlijks evenement waar we terug kijken naar alle leuke en leerzame momenten van het jaar en waar we even extra stilstaan bij de inzet van alle collega’s.

Tijdens de Pathé Oscars kwam ook ons gedeelde enthousiasme voor films naar boven, waardoor we niet alleen collega’s, maar ook vrienden werden. Het was een nacht vol herinneringen die ons dichter bij elkaar bracht.

Pathé is dus niet alleen een plek om te werken, het is een plek waar we samen zijn, lachen en waar nieuwe vriendschappen opbloeien, en dat maakt elke dienst extra bijzonder."

Let's connect with... Betty

Betty is één van onze langst-werkende collega's en werkt in Pathé Schouwburgplein. Ze begon in 1980 in bioscoop Cineac AD op de Coolsingel die later werd overgenomen door Pathé, dat is maar liefst 43 jaar geleden! Betty vertelt ons over haar werkzaamheden door de jaren heen, haar hoogtepunten en waarom zij – op 67-jarige leeftijd - nog steeds niet voor een pensioen gekozen heeft!

Check het hele verhaal van Betty

"Werken bij Pathé voelt voor mij echt als thuiskomen. In het tweede studiejaar van de opleiding ‘Human Resource Management’ heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de cultuur binnen Pathé tijdens mijn stage op de HR-afdeling. De werksfeer op kantoor en in de verschillende theaters kan ik omschrijven als heel open en toegankelijk. Daarnaast voel je dat alle collega’s willen bijdragen aan het doel om voor de bezoekers van Pathé de ultieme beleving creëren. Dat creëert een hele fijne werksfeer en veel betrokken medewerkers en dat heb ik altijd onthouden aan mijn stage bij Pathé. Dat heeft mij er na 5 jaar toe doen besluiten om terug te keren naar Pathé! Inmiddels ben ik alweer een paar weken werkzaam op de HR-afdeling en voelt het eigenlijk alsof ik nooit ben weggeweest 😊."

-Nina Dobbe, HR Coördinator-

 

Robbert Schuringa - Pathé Zwolle

“Pathé is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Vanuit die echtheid ontstaan de mooiste verhalen. Gezelligheid met collega’s na werktijd, hechte vriendschappen en zelfs Pathé relaties. Van collega, tot collega EN vriendin, Pathé is veel meer dan een gewone werkplek…”