What you get

Everything you wish for, and more...

Net als in de film...

Bij Pathé krijg je een werkplek die bijzonder is, een werkplek met actie, anders dan andere. Het is een dynamische, creatieve en spannende omgeving. Het is namelijk de plek waar film centraal staat.

Gratis naar de bios

Het kennen van je product is een must. Werken bij Pathé betekent dan ook dat je altijd gratis naar de film kan met een plus 1. En met je Moviecard krijg je ook nog eens 20% korting op hapjes en drankjes. Als dat niet verdienen is...

Ruimte voor groei

Groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Regelmatig groeien medewerkers door in het theater, op het hoofdkantoor, maar ook van theater naar het hoofdkantoor. Ook hebben we o.a. een opleidingskalender en leiderschapstrajecten.

Slideshow image
Rolling, and... action!

Pathé is de wereld van film, popcorn, rode lopers, spotlights, actie en zoveel meer. Zowel voor als achter de schermen wordt er elke dag met toewijding gewerkt aan onze gezamenlijke missie: Het creëren van de ultieme beleving voor onze bezoekers. Werken bij Pathé betekent deel uitmaken van deze wondere wereld. 

Check vacatures
And there is more...

Pathé heeft veel te bieden, en daar zijn wij trots op. De mens centraal zetten, zit in ons DNA en dat trekken wij door van onze bezoekers naar onze medewerkers. Uiteraard krijg je alles wat je zou verwachten, maar er is nog zoveel meer! Check hiernaast wat jij allemaal krijgt binnen jouw werkgebied.

Medewerker bioscoop Meer info
Management bioscoop Meer info
Hoofdkantoor Meer info