"Onze missie is: voor elke bezoeker het beste filmprogramma realiseren"

Meet Content
Genre:
Comedy

Ons team zit boordevol met collega's met gevoel voor humor.

De rol:
Sociaal

Wij hebben elke dag contact met collega's en distributeurs over filmhuur, media service, het aantal voorstellingen, noem maar op. Een sociaal karakter is dus wel van belang. Ook ben je vooral wel flexibel en vooral niet ongeduldig.

Het team:
Samenwerken

We werken goed samen; een aantal collega’s spreken films en promotie af, maar hebben dagelijks contact met de Programming collega’s om te kijken naar de ruimte die er is om de films te vertonen.

Onderscheidend:
Niche

Onze afdeling is een niche-afdeling. Wat ons verder ook onderscheidend maakt is ons interne teamverband. Veel bedrijven hebben een afdeling die zich enkel richt op films. Wij zijn een team dat de hele dag door in contact staat met elkaar. Er zijn weinig taken waar maar één persoon zich mee bezig houdt.

A day in the life of...

Het is maandag. Je begint je dag met het maken van het filmprogramma voor de volgende speelweek. De verdeling en het programmeer-document zijn al rondgegaan en dus weet je precies welke theaters je moet doen en welke nieuwe films ingepland moeten worden. Na de lunch heb je de Commerce weekupdate met de hele afdeling. Dit duurt een half uur en hierna ga je weer verder met programmeren. Om 15uur worden de programma’s verstuurd naar de distributeurs en theaters en is het wachten op eventuele aanpassingen. Als het meerendeel daarvan is afgehandeld is het alweer tijd om af te sluiten.