"Techniek is een wezenlijk onderdeel van de ultieme beleving van onze bezoeker"

Meet Facility
Genre:
Actie

Wij spelen altijd kort op de bal en anticiperen op diverse en soms complexe situaties om de continuïteit te waarborgen.

De rol:
Inhoudelijk

Je bent sterk sturend op inhoud en output. Je denkt in oplossingen. Problemen zijn uitdagingen. En, altijd met oog voor menselijke maat. Je weet precies waar je het voor doet; de ultieme beleving van de bezoeker.

Het Team:
Divers

We zijn een club met uiteenlopende achtergronden. We zijn specialisten, techneuten, managers. We zijn divers, en daar zijn we trots op. Als team staan we klaar voor elkaar voor raad en daad. Want, samen lossen we het op. 

Facility:
The Movie

“Behind Closed Doors: The Facility Managers’ Chronicles” is een intrigerende en boeiende actiefilm die duikt in de dynamische en vaak vergeten wereld van facility management. Dit spannende verhaal volgt het leven van een diverse groep facility managers terwijl ze navigeren door de complexiteit van hun werk, stoeien met de eisen van het onderhoud van een functionele werkomgeving en tegelijkertijd dealen ze met persoonlijke en professionele uitdagingen als ware pro's.

Meet Facility
De filmposter van Facility

Als Facility een filmposter zou hebben, dan zou die er zo uitzien. Superhelden met elk hun special power, maar één doel: strijden voor het goede.