"Wij zorgen voor kwaliteit en eenheid in de filmprogramma's bij alle theaters"

Meet POC

Genre:
Mysterie

Wij duiken in de content en gaan na of alles correct is. Klopt er iets niet? Dan lossen wij het op.

De rol:
Behulpzaam

Je bent iemand met een luisterend oor, die er is voor collega's. Je staat tussen de mensen en houdt ervan om ze te helpen. Je bent spontaan, stressbestendig en schakelt snel. Een sceptisch techneut met een creatief denkvermogen. En niet te vergeten, je hebt een bovengemiddelde interesse voor film.

Het Team:
Innovatief

Het POC team bestaat uit specialisten met een achtergrond in projectietechniek. De mensen maken het team. Iedereen kan hetzelfde werk, maar heeft zijn eigen specialiteit. Pathé is innovatief in nieuwe manieren van film kijken zoals Dolby Cinema, IMAX (Live) en 4DX. Wij denken vanuit onze eigen expertise mee om alle techniek probleemloos te laten draaien. 

Onderscheidend:
Pioniers

Pathé heeft een rijke geschiedenis als pionier in de cinematografie. Door de tijd heen, waar het niet altijd makkelijk is geweest, is Pathé altijd vooruitstrevend gebleven. Dat maakt het in ons vakgebied echt onderscheidend.

POC:
The Movie

"Operations POC" speelt zich af in een niet al te verre toekomst, waar technologische vooruitgang de traditionele bioscoopervaring heeft getransformeerd. Een groep specialisten werkt vanuit een geavanceerd controlecentrum en heeft de taak om alle bioscopen in het land te besturen en ervoor te zorgen dat elke voorstelling soepel verloopt.

Het verhaal volgt het leven van Eva, een jonge vrouw die net is aangenomen als stagiaire bij het POC. Ze wordt geïntroduceerd in een wereld vol schermen, knipperende lichten en onvermoeibare teamleden die van achter hun werkstations de bioscoopervaring beheersen. Eva ontdekt al snel dat dit geen gewone baan is, maar eerder een cruciale missie om de filmervaring veilig en boeiend te houden voor het publiek.

Als het verhaal vordert, krijgt Eva een inzicht in de complexiteit van de taken van het POC. Ze leert dat de specialisten niet alleen verantwoordelijk zijn voor de technische aspecten, zoals het regelen van het beeld en geluid, maar ook voor de emotionele impact van de films op het publiek. Het team beheert de spanning, past de intensiteit van scènes aan en grijpt zelfs in om ongewenst gedrag, zoals luid praten of telefoongebruik, te voorkomen.

Terwijl Eva haar weg door het controlecentrum navigeert, bouwt ze relaties op met haar collega's en ontdekt ze de geheimen van het POC. Ze begint te twijfelen aan de ethiek en de macht die deze groep mensen over de filmindustrie heeft. Wanneer ze achter de ware agenda van het POC komt, staat Eva voor de beslissing om mee te werken aan de continuïteit van deze heerschappij of om te vechten voor de persoonlijke keuzes en creatieve vrijheid van filmmakers.

"Operations POC" is een spannende film die het publiek meeneemt achter de schermen van de bioscoopwereld en de macht van technologie om onze filmervaring te beïnvloeden. Het behandelt thema's als controle, ethiek en artistieke vrijheid, waardoor kijkers worden uitgenodigd om na te denken over de gevolgen van overmatige technologische invloed in onze samenleving.