Terug naar overzicht

Meet PR & Communicatie

"De reputatie van Pathé ligt in onze handen"

Meet PR & Communicatie

Genre:
Adventure

Het filmgenre van PR & Communicatie is Adventure. Iedere dag is anders, een nieuw avontuur, met tussendoor plot-twists om die om de hoek komen kijken.

De rol:
Social butterfly

Sociaal? Dat ben jij. Je hebt veel contact met verschillende mensen binnen en buiten Pathé. Er lopen meerdere projecten tegelijkertijd, maar daar draai jij je hand niet voor om. Je bewaart het overzicht, blijft strategisch te werk gaan en weet precies wat je wanneer kan zeggen. Je houdt van communiceren, in gesprek en op schrift. Er is ook zoveel te vertellen over Pathé!

Het team:
Klein, maar fijn

We zijn een klein team en werken nauw samen. De PR & Communicatiemanager houdt zich bezig met de grote lijnen en beleid. De stagiair ondersteunt bij schriftelijke communicatie. En dan werken we nog samen met een PR-bureau - onze ogen van buitenaf - dat ons voorziet van advies.

PR & Communicatie:
The Movie

In The Magic of Communication zie je hoe de magie van film en de kracht van communicatie gebundeld worden in een spannend avontuur. Lukt het de medewerkers om uitdagende mediavragen op te lossen? Krijgen ze het voor elkaar om Pathé in de krant te krijgen én op sommige momenten juist uít de krant te houden? Je ziet het in deze spannende avonturenfilm, vol intrigerende verhaallijnen en bizarre plottwisten.

Meet PR & Communicatie

De filmposter van PR

Als PR & Communicatie een eigen filmposter zou hebben, zou die er zo uitzien. Je bent bij deze afdeling namelijk met allerlei projecten tegelijkertijd bezig, en het is dus belangrijk om je hoofd koel te houden en gefocust te blijven.