Manager Service

“JOUW MEDEWERKERS OP DE EERSTE PLAATS ZETTEN, ZODAT ZIJ DE BEZOEKER OP DE EERSTE PLAATS KUNNEN ZETTEN”

Het script

Stel je voor… Jij bent Manager Service en operationeel verantwoordelijk op de vloer van jouw theater. Je bent een inspirerend leider voor het team en de ogen en oren van de Manager Theatre. Samen met je crew hebben jullie één missie; er alles aan doen om bezoekers de beleving van hun leven te geven.

De Casting

Komt er een twinkeling in je ogen als je vertelt over hoe je de verwachting van de bezoeker hebt overtroffen? Kun jij service employees veilig laten voelen en ze motiveren het meeste uit zichzelf te halen? Als je jouw rol vol passie kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Geboren leider; je hebt MBO- of HBO-werkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie

Sfeermaker; je hebt aantoonbare succesverhalen in het creëren van een goede werksfeer

Service-minded, je hebt een sterke affiniteit met hospitality

Flexibel, voor jou liever geen 9 tot 5, maar ook avonden en weekenden

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; jouw team overtreft alle verwachtingen van de bezoekers op het gebied van service. Je verwelkomt met een warme lach. Hoort de verhalen en beantwoordt de vragen. En wanneer je in de verte iemand ziet die slecht ter been is, stuur je je snelste kracht het veld in om zich door de menigte te banen en precies op het juiste moment een helpende hand te kunnen verlenen. Je ziet alles, en speelt daar feilloos op in. Above and beyond. De score? Die zie je terug in je bezoekerstevredenheid.

Slideshow image
Jouw rol

Je stuurt je team aan als een geboren leider. Je neemt verantwoordelijkheid, bent open en transparant en weet precies hoe je één team creëert. Je coacht, geeft feedback en ontwikkelt je mensen individueel. Je gaat in gesprek, weet wat er speelt en wat wie drijft. De verborgen talenten, ambities en mogelijkheden teken je met gemak uit. Is je crew blij en tevreden? Dan is het: missie geslaagd.

Slideshow image
Jouw karakter

Jij bent hét voorbeeld voor jouw team en samen zetten jullie de bezoeker op één. Je bent een teamplayer die zorgt voor een goede samenwerking onderling en vormt daarnaast met jouw mede Manager Services een stabiel Management Team. Je bent een aanpakker en proactief en naast dat je deze talenten laat stralen tijdens je dienst kun je die ook inzetten bij eventuele projecten.

 

Is deze rol je op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu, en wie weet zien we je snel op auditie.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info