Terug naar overzicht

Ruben Huijer- Pathé Haarlem

Je weet precies waar je aan toe bent doordat de afspraken over bijvoorbeeld vakanties maar ook werktijden heel duidelijk zijn.

RUBEN HUIJER- PATHÉ HAARLEM

Ik heb ooit gesolliciteerd bij Pathé omdat ik graag films keek (zoals de meesten), mijn vader zag toen dat er mensen gezocht werden en toen heb ik meteen gesolliciteerd en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Het fijne aan werken bij Pathé is dat heel netjes met de medewerkers wordt omgegaan. Je weet precies waar je aan toe bent doordat de afspraken over bijvoorbeeld vakanties maar ook werktijden heel duidelijk zijn. Verder vind ik het heel prettig dat de werktijden heel flexibel zijn, zo kan ik toch veel werken naast mijn studies. Daarnaast is in alles duidelijk dat onze bezoekers op de eerste plek komen. Er wordt actief op aangestuurd om met de bezoekers in gesprek te gaan om zo een onvergetelijke filmbelevenis te creëren en ook met de verschillende evenementen komen de bezoekers extra in het zonnetje te staan.

 

Mijn allerleukste moment bij de Pathé zijn de verschillende avonden waarop ik onze meest trouwe bezoekers in het zonnetje heb mogen zetten tijdens de unlimited night. Doordat wij ondergronds zitten en niet altijd een even goede internetverbinding hebben organiseer ik al 6 jaar zelf de quiz. Hiervoor ren ik de hele zaal door om iedereen een kans te geven. De waardering die ik vervolgens krijg van de bezoekers is dan erg fijn. Ik word tegenwoordig ook in mijn vrije tijd door deze mensen herkend en aangesproken wat weer tot leuke gesprekken leidt.

 

Ik werk dus al zes jaar bij de Pathe en ben als 18-jarige begonnen als service employee. Vervolgens kreeg ik al snel de ambitie om door te groeien doordat ik merkte dat alles me al snel goed afging. Toen ik iets minder dan twee jaar in dienst was kwam er een positie als shiftleader vrij en heb ik gesolliciteerd. Twee jaar later in 2021 ben ik ook op invalbasis als manager service gaan werken. Dit doe ik nu nog steeds met plezier.

 

In Haarlem hebben we een heel fijn team met een grote groep medewerkers die al jaren samenwerkt en een management die bijna allemaal ook als service employee hebben gewerkt in Haarlem. Er zijn veel vriendschappen ontstaan en eigenlijk alle medewerkers gaan ook buiten werk veel met elkaar om. Daarnaast heerst er een open cultuur en kan en mag iedereen zijn wie hij/zij is, daardoor is iedereen lekker zichzelf en de sfeer ook erg gemoedelijk.

 

Ik ga zelf door veel drukte met mijn studies de laatste jaren iets minder naar de film, maar ben nog altijd op de eerste dag te vinden bij alle Marvel-films. Ook probeer ik zoveel mogelijk blockbusters mee te pakken, zeker wanneer ik even vakantie heb van de universiteit.