AP Specialist

PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“WAAR JIJ DENKT AAN POPCORN, DENK IK AAN DE CIJFERS ERACHTER"

Het script

Stel je voor… Je bent AP Specialist en jouw missie is om de film draaiende te houden. Waar de meesten denken aan de geur van popcorn, denk jij aan de leverancier waarvan zojuist de factuur binnenkomt. Zodra die is afgehandeld, duik je direct door in de wekelijkse DPO-rapportage. Na ook nog een succesvolle maandafsluiting is de missie geslaagd. The show can go on.

De Casting

Is jouw tweede taal die van cijfers? Gaat jouw hart sneller kloppen van een kloppende balans? Droom jij van werken in de magische wereld van film? Als je jouw rol met passie en enthousiasme kunt vertolken, dan voel je je echt thuis bij Pathé.

Ervaring; je hebt HBO-niveau Boekhouding, Financiën of een verwante discipline en 3 jaar relevante werkervaring

Motivator; je bent in staat om collega’s te motiveren en te coachen

Communicatief; je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels

Kritisch; je hebt een proactieve, positieve, kritische en accurate werkhouding

De auditie

Het Finance team is op zoek naar een financiële superheld. Elke dag werkt het team hard aan het soepel laten verlopen van de financiële administratie en speelt daarmee een belangrijke rol in het succes van Pathé. Ieder heeft daarin een eigen rol en aan jou de taak om een financieel steentje bij te dragen. Zo houd jij je bezig met de dagelijkste verwerking van binnenkomende facturen. Je houdt contact met betrokken collega’s en stemt de verslagen overeen om te checken of de bedragen correct zijn. Rekeningen betaald, administratie bijgewerkt? Missie geslaagd!

Slideshow image

Jouw rol

In jouw rol als AP Specialist neem je delen van de financiële administratie op je. Zoals het wekelijks rapporteren over DPO, het bijdragen aan maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen en audits. Als je iets tegenkomt in het proces dat beter kan, dan werk je samen met je collega’s aan optimalisatie.

Slideshow image

Jouw karakter

Je hebt de kracht om niet alleen met cijfers en administratie bezig te zijn, maar ook collega’s te motiveren en te coachen. Je werkt gedetailleerd en secuur, en geniet ervan een proces te verbeteren om de financiële administratie nog soepeler te laten verlopen. Samen met je collega’s vorm je een sterk team. Je hebt je eigen kracht, maar kan die ook bundelen met je team om tot een nog beter resultaat te komen.

Solliciteer nu

De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…