Facilitair Beheerder

PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

"Geboren met twee rechterhanden? Dan is dit de baan voor jou"

Het script

Stel je voor… Jij bent Facilitair Beheerder en medeverantwoordelijk voor de look & feel van jouw theater. Pathé is vernieuwend, en dat willen we ook uitstralen. Dat betekent dat de bioscopen altijd in topconditie moeten zijn. Van innovatie van filmtechniek tot het onderhoud van het interieur of het vervangen van een kapotte klapstoel - geen uitdaging ga je uit de weg, en geen missie is je te gek. Alles om de bezoeker de ultieme beleving te bezorgen.

De Casting

Word jij enthousiast van onderhoudsprojecten? Laat jij je niet afschrikken door een dynamische werkomgeving? Als je jouw rol secuur en vol passie kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Technisch; je hebt een facilitaire of technische opleiding op MBO-niveau

Gecertificeerd; je hebt je diploma’s in BHV en beheerder brandmeldinstallatie, of bent bereid die te halen

Zelfstandig; je bent in staat zelfstandig te werken en projecten te initiëren

Leergierig, je krijgt energie van nieuwe zaken leren en tot op de bodem uitzoeken

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; jouw theater in topconditie houden. Je bewaakt en begeleidt alle activiteiten met betrekking tot onderhoud, facilitaire diensten en overall look & feel. Daarmee zorg je voor de continuïteit van de operatie, de veiligheid van bezoekers, en draag je bij aan het succes van Pathé.

Slideshow image

Jouw rol

Een technisch probleem? Geen enkel probleem! Jij snelt je naar de scene en lost het binnen een handomdraai op. Je pakt met gemak zelfstandig projecten op, en voert bijvoorbeeld regelmatig inspecties uit om te voldoen aan wet- en regelgeving. Je werkt ook nauw samen met de Facility Manager, en helpt bij het uitvoeren van grote projecten. Ook zorg je dat iedereen op de hoogte is en voorzie je collega’s en belanghebbenden van de juiste informatie. De veiligheid van bezoekers en werknemers? Die kunnen we jou wel toevertrouwen.

Slideshow image

Jouw karakter

Je bent een techneut met een passie voor film. Je bent geboren met twee rechterhanden en weet die als geen ander in te zetten. Is iets je nog niet bekend? Dan duik je er direct in en leer je het jezelf aan. Met je creatieve, flexibele en sociale skills zorg jij niet alleen voor een veilig theater, maar ook voor een fijne sfeer.

Solliciteer nu

De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…