Facilitair Manager
PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“Veiligheid voor alles, want ook dat draagt bij aan de beleving”

Het script

Stel je voor… Jij bent Facilitair Manager en eindverantwoordelijk voor grote technische projecten. Je schakelt met een scala aan stakeholders, en weet precies de beste deal te fixen. Het ene moment is er de opening van een nieuw theater, en het volgende ben je bij de keuring voor brandveiligheid, maar je draait ook je hand niet om voor een knipperende tl-verlichting. Van innovatie van filmtechniek tot het onderhoud van het interieur - geen uitdaging ga je uit de weg, en geen missie is je te gek.  

De Casting

Word jij enthousiast van grote technische projecten? Laat jij je niet afschrikken door een dynamische werkomgeving? Als je jouw rol secuur en vol passie kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Ervaren; je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Technisch; je hebt uitgebreide technische kennis van gebouwen en installaties en opgeleid om te werken met brandmeldinstallaties

Communicator; je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden

Projectmatig; je bent zorgvuldig, accuraat en planmatig en hebt ervaring met het leiden van onderhoudsprojecten

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; jouw bioscoop in topconditie houden. Je bewaakt en begeleidt alle activiteiten met betrekking tot onderhoud, facilitaire diensten, en gebruik van de gebouwen en installaties. Daarmee zorg je voor de continuïteit van de operatie, de veiligheid van bezoekers, en draag je bij aan het succes van Pathé.

Slideshow image
Jouw rol

Aan jou de spannende taak om operatie Pathé draaiende te houden. Je leidt onderhoudsprojecten om het theater in perfecte staat te houden. Je zorgt ervoor dat het gebruik van installaties voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Je adviseert en informeert over opties en consequenties van uit te voeren projecten. Alles, zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. De veiligheid van de bezoekers ligt in jouw handen. Durf jij het aan?  

Slideshow image
Jouw karakter

Je bent een techneut met een passie voor film. Je weet alles van de laatste wet- en regelgeving, en vraagt nog net je collega’s niet om een dagelijkse overhoring. Met je creatieve, flexibele en sociale skills zorg jij voor een passende oplossing, en voor een fijne sfeer. Maar speelt er een calamiteit op of staat de veiligheid op het spel? Dan ben je de held met stalen zenuwen, die snel schakelt en rustig begeleidt.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info