General Ledger / Management Accountant
PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“HET GEHEIM VAN MIJN KRACHT, ZIT IN DE BALANS”

Het script

Als General Ledger / Management Accountant ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van delen van de financiële administratie. Je zorgt voor betrouwbare managementinformatie en ondersteunt bij de maandrapportages. Kan er iets beter in het proces? Dan initieer je verbeteringen en voer je die door. Je bent een hands-on wizard with numbers.

De Casting

Is jouw tweede taal die van de cijfers? Gaat jouw hart sneller kloppen van een kloppende begroting? Zou je jouw kwaliteiten graag inzetten in een inspirerende omgeving? Als je de financiële administratie van Pathé met passie en enthousiasme kunt leiden, dan voel je je echt thuis in deze rol.

Kennis; je hebt een afgeronde HBO-opleiding bedrijfseconomie of accountancy, 3 jaar relevante ervaring en uitgebreide kennis van boekhoudkundige processen

Proactief; je hebt een sterke intrinsieke motivatie om continu zaken te verbeteren

Communicatief; je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels

Kritisch; je hebt een kritische en accurate werkhouding

De auditie

Pathé is op zoek naar een financiële superheld. Iemand die zorgt voor een juiste, volledige en tijdige oplevering van periodieke cijfers. Een afwijking signaleer je zo, en rapporteer je direct aan de Finance Manager. Geen cijfermatige uitdaging ga jij uit de weg. Je werkt zelfstandig, maar ook net zo gemakkelijk samen. Je coördineert en ondersteunt teamleden. Samen met Financial Control stel je de onderlinge rekening-courant posities af. Bij een interne of externe audit schiet jij te hulp en samen met je collega’s klaren jullie de klus. Missie geslaagd.

Slideshow image
Jouw rol

In jouw rol als General Ledger / Management Accountant neem je zelfstandig de financiële administratie op je. Je verzorgt de CBS-aangiften, analyseert de vaste activa registers, maakt balanscontroles, aansluitingen en balansdossiers. Je bent verantwoordelijk voor de investeringsuitgaven, inclusief afschrijvingen. Bij alles wat je doet, ben je kritisch op de processen. En, als er iets kan verbeteren dan pak je dat op, voer je het door en leg je het vast.

Slideshow image
Jouw karakter

Jij bent het beste van twee werelden en belicht altijd ook de andere kant. Je bent positief, maar wel kritisch. Je bent secuur, maar ook out-of-the-box. Je hebt je vaste taken, die je met veel liefde en aandacht uitvoert, maar wordt ook enthousiast van een nieuw project, Je werkt gemakkelijk zelfstandig, en staat ook altijd klaar voor collega’s. Je bent pro-actief, assertief en niet bang voor een uitdaging.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info