ICT Support Specialist
PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“CTRL + ALT + DELETE, EN ALS DAT NIET WERKT DAN BEN JIJ ER”

Het script

Stel je voor… Jij bent ICT Support Specialist en hebt de belangrijke missie om de computers en netwerken draaiende te houden. Loopt er een laptop vast, dan spring jij in om het probleem op te sporen en te fixen. Maar ook de complexere en technische uitdagingen ga je niet uit de weg. Je duikt erin totdat je de oplossing hebt, want je doet er alles aan om de film draaiende te houden.

De Casting

Word jij enthousiast van het bewaken van de IT? Wil je graag in een inspirerende omgeving werken? En weet jij alles van hardware, software en netwerken? Als je jouw rol met passie en enthousiasme kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Opgeleid; je hebt minimaal een afgeronde MBO ICT-opleiding, en één of meerdere (Microsoft) O365 certificaten op zak

Teamspeler; je schakelt goed en makkelijk met collega’s, applicatiebeheerders en externe partijen

Service-minded; je bent sociaal, communicatief en zeer service- en klantgericht

Stressbestendig; je laat je niet gek maken in stressvolle situaties en behoudt je rust

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; samen met je team van hooggekwalificeerde IT-ers beheren jullie de hardware, software en het netwerk. Je bemant de mission control en als er iets is, dan bellen of mailen ze jou. Jij schiet te hulp als een collega vastloopt, Je schakelt met partijen buiten Pathé om problemen te fixen. Waar de paniek uit kan breken als een computer vastloopt, blijf jij kalm, overziet de situatie en lost deze snel op. Missie geslaagd.

Slideshow image
Jouw rol

Jij behandelt de telefoontjes en e-mails die binnenkomen bij support. Denk aan een vastlopend kassasysteem, of een probleem met de website. Office 365, wifi, Intune, Voice over IP – waar het vraagstuk ook zit, jij pakt het op. Ook signaleer en analyseer je IT-problemen zelfstandig. De meldingen die je niet zelf op kunt lossen, die zet je door naar de betreffende beheerder. Je volgt de progressie van alle issues en zorgt dat ze tijdig en goed worden afgehandeld.

Slideshow image
Jouw karakter

Alles wat met IT te maken heeft, daar gaan jouw ogen van stralen. Van configuratie van computers, tot het aansluiten van systemen. Maar dat is niet alles. Als je iemand kan helpen, dan maakt dat jouw dag. Van het kleinste probleem, tot een complex vraagstuk - niks is te gek en je staat voor iedereen klaar. Lukt het oplossen niet intern? Dan schakel je net zo makkelijk en vriendelijk met externe partijen. Daar kun je weer van leren, en dat doe je graag.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info