Junior Recruiter

PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“DE PEOPLE PUZZEL: DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK”

Het script

Stel je voor… Jij bent Junior Recruiter en hebt de belangrijke missie om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Er mogen geen gaten vallen, want dan komt de operatie in gevaar. De ene dag ben je op zoek naar een schoonmaker in het theater en de andere naar finance support op het hoofdkantoor. Je weet precies waar je moet zoeken, en wat bij Pathé past. Je doet er alles aan de film draaiende te houden.

De Casting

Word jij enthousiast van het opsporen en plaatsen van talent? En wil je graag in een inspirerende omgeving werken? Droom jij ervan om iets op te bouwen bij een mooi merk? Als je jouw rol met passie en enthousiasme kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Ervaring; je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding (in HR is een pre)

Oog voor talent; je hebt brede interesse in HR, het opbouwen van een netwerk en hebt kijk op het opsporen van talenten

Communicatief; je bent gastvrij, sociaal en communiceert makkelijk met mensen van verschillende achtergronden

Proactief; je bent zelfstandig, planvaardig, enthousiast en creatief

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; voor het hoofdkantoor en voor ruim 30 bioscopen moeten alle open posities zo snel mogelijk vervuld worden. Je krijgt je eigen portefeuille, en die kan met de tijd worden uitgebreid. Je benadert de juiste doelgroepen en presenteert Pathé altijd vanuit de merkwaarden. Je gaat erop uit, vindt de juiste mensen, koppelt ze aan de afdeling, et voilà; je vervult de rol en handelt alles keurig af. Missie geslaagd.

Slideshow image

Jouw rol

Jij doet de werving en selectie, en alles daaromheen, voor de functies in jouw portefeuille. Je selecteert de juiste profielen, schakelt met hiring managers en koppelt keurig terug naar kandidaten. Je bent actief bezig met arbeidsmarktcommunicatie, en zorgt voor een goede positionering en zichtbaarheid voor Pathé. Daarnaast behandel je binnenkomende vragen in onze mailbox, coördineer je het Social Referral programma en neem je de stagiaires onder je hoede. Jouw rol is divers en dynamisch, en dat geeft energie.

Slideshow image

Jouw karakter

HR en alles wat daarbij komt kijken is bijna als een hobby voor je. Je bent een echt mensen-mens en vindt het heerlijk om in de verschillende profielen te duiken. Als iemand een vraag heeft, dan los jij die op. Mensen kunnen altijd bij je terecht, en dat straal je uit.

Solliciteer nu

De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…