Schoonmaak
PLAATS | BIOSCOOP | 40 UUR

“DE ULTIEME BELEVING BEGINT BIJ DE BASIS: EEN SCHOON THEATER"

Het script

Stel je voor… Jij bent Service Employee Schoonmaak en hebt de belangrijke missie om het theater spic en span te houden. Want de ultieme ervaring van de bezoeker, die begint bij een schone bioscoop. Je ontfermt je over de foyer, de zalen en de toiletten, en draagt daarmee bij aan de look & feel van jouw theater. Jij bent niet vies van wat overgelopen popcorn!

De Casting

Word jij enthousiast van een schone en opgeruimde ruimte? Wil je graag in een inspirerende omgeving werken? Als je jouw rol met een stralende lach kunt vertolken, voel je je echt thuis bij Pathé.

Ervaring; je hebt ervaring met schoonmaken

Early bird; de zalen zijn al vroeg geopend, je hebt geen probleem met vroeg opstaan

Flexibel; je bent afwisselend inzetbaar, doordeweeks en in het weekend

Representatief; je hebt een betrokken, open houding

De auditie

De missie ziet er als volgt uit; jouw bioscoop stralend schoonhouden. Gaat er een drankje om, dan snel jij er naartoe. Loopt de zaal leeg, dan veeg jij ‘m aan. Is het spitsuur bij de toiletten geweest, dan loop jij ze langs om even op te frissen. Je zorgt hiermee voor de continuïteit van de operatie, de ervaring van bezoekers, en daarmee draag je bij aan het succes van Pathé.

Slideshow image
Jouw rol

Van overstroomde popcorn in de zaal tot een vies toilet – geen schoonmaakklus is jou te gek. In jouw rol zorg je dat alles netjes en schoon is, zodat de bezoeker een extra fijne bioscoop ervaring beleeft. Want zeg nou zelf, een rommelige zaal is toch niet gezellig? Waar er iets te cleanen valt, ben jij erbij.

Slideshow image
Jouw karakter

Schoonmaken zit in je DNA. Waar een ander gaat voor optisch schoon, ga jij voor grondig werk. Een doekje over de tafel, een dweil door het toilet, de lege flesjes netjes in het krat. Kortom, je ziet precies waar er een bezem doorheen moet.

Solliciteer nu
De Beloning

Een goede invulling van de rol wordt uiteraard ook goed beloond. Denk aan training, doorgroeikansen en opleidingen. Maar er is meer…

Fun Meer info
Business Meer info